Keresés

Belépés

Ismét DEROS to GO pormentes csomag akció!

Mirka pormentes munkahelyIsmét visszatér a nagy népszerűségnek örvendő Mirka DEROS to Go akció, amely során most közel két hónapig rendkívül kedvezményes áron juthat hozzá a Mirka pormentes megoldásához. A csomag mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet az induláshoz, úgyhogy elég, ha megvásárolja a csomagot, és műhelyében máris nekiláthat vele a munkának. Ráadásul az idén kétféle porelszívóval is kínáljuk a csomagot, hogy igazán kényelmes megoldást választhasson. Nézzük a részleteket!

Dolgozók millióinak az egészségét veszélyezteti, hogy pornak vannak kitéve a munkahelyen. A munkahelyi por a munkadarabokat is szennyezhei, és így hatással van az üzem produktivitására. A pornak sorozatosan kitett dolgozók a port haza is viszik a ruháikon, a hajukon, és a bőrükön, így az még szeretteiket is elérheti. A por az egyik legalapvetőbb egészségügyi és foglalkozási kockázati tényező. A festékek és töltőanyagok csiszolása sok finom port termel, amelyet könnyű belélegezni, és bőr-, szem-, és felsőlégúti irritációt okozhat.
Mindez megelőzhető. A por megelőzésének legjobb módja, ha már a keletkezése helyén meg is szüntetjük. Így ráadásul a hosszadalmas takarítási időt is lerövidíthetjük.

Válassza a Mirka pormentes megoldásait! Most rendkívül akciós áron vásárolhatja meg a pormentes munkahely kialakításához szükséges Mirka csomagot.

Mirka® DEROS to GO csomag tartalma:

  • Mirka DEROS 650 CV 150 mm
  • Mirka tárolódoboz 400x300x158 mm
  • Szívócső, 27 mmm x 4m + csatlakozó
  • Dobozrögzítő a 1230-as elszívóhoz
  • 300 db Abranet D150mm csiszolóháló, P100-600
  • Mirka porelszívó, amely igény szerint a következők egyike lehet:
    • Mirka porelszívó 1230L PC (push&clean filtertisztítási rendszer), vagy
    • Mirka porelszívó 1230L AFC (automatikus filtertisztítási rendszer)

Amennyiben az 1230L PC modellt választja, a csomag akciós promóciós ára most csupán 267000 Ft+áfa

Az 1230L AFC modell esetén az akciós csomagár 297000 Ft+áfa

Az akciós ajánlat 2020 június 2-től 2020 július 31-ig leadott rendelésekre érvényes!

Töltse le az akciós szórólapot, illetve keresse munkatársainkat elérhetőségeink valamelyikén!

 

Mirka Deros to Go 2020 akció