Keresés

Belépés

Szolgáltatások

Profit Manager - Ratio Scan

 

 

A Registrant Kft. közel harminc éves fennállása alatt mindig is fontosnak tekintette azt, hogy partnerei számára a kiváló termékkínálat mellett széleskörű szolgáltatáscsomagot is biztosítson.

Szakembereinket rendszeresen képezzük annak érdekében, hogy magas színvonalú, és naprakész műszaki támogatást nyújthassunk ügyfeleinknek, legyen szó általános műszaki tanácsadásról, konkrét probléma kezeléséről, és megoldásáról, műszaki segítségnyújtásról, vagy a termékekhez kapcsolódó kolorisztikai szolgáltatásokról. Képzéseket partnereink számára is biztosítunk, akár a helyszínen is, vagy saját képzési helyszíneinken. Igény alapján partnereinknél helyszíni munkavégzést is biztosítunk, amellyel az ideiglenes szakemberhiányt segítünk áthidalni.

A tulajdonosok és műhelyvezetők számára menedzsment és informatikai támogatást biztosítunk web alapú, online készlet- és költségkezelő rendszer bevezetésével, amely lehetővé teszi a műhely folyamatainak jobb áttekinthetőségét, követhetőségét, így megalapozza a hatékonyság növelésére irányuló javaslatokat. Igény esetén további támogatást nyújtunk a műhely üzemeltetése során keletkező adatok (készlet-költség-bevétel mutatók) rendszerezése, elemzése és hasznosítása terén. Speciális, a szakterületre koncentráló konzulensi szolgáltatással támogatjuk partnereinket, amely segít optimalizálni a műhelyben zajló folyamatokat, ezzel a hatékonyságot növeli, és a műhely profitábilis működtetését segíti elő.

 

 

Profit Manager Pro

Vissza