Keresés

Belépés

Akciós ajánlatok

SATA universe

SATA Universe - portál egy exkluzív világhoz

Akciós ajánlatok 2023-09-21

SATA universeA SATAjet X 5500 Universe a SATA prémium szórópisztoly speciális kiadása. De ennél sokkal többet is nyújt. Kulcsot ad a SATA univerzumához - egy exkluzív tartalmakat, promóciókat, hasznos anyagokat nyújtó világhoz. Ez az univerzum kizárólagosan azoknak készült, akik rendelkeznek saját SATAjet X 5500 Universe szórópisztollyal.

Tovább
3M csiszolás

3M Cubitron II most ajándék csiszológéppel

Akciós ajánlatok 2023-09-04

3M csiszolásA 3M Cubitron II végtelenített szalagja és felülettisztító korongja prémium minőséget képvisel a különbözö csiszolási feladatok megoldására. Tartós, hosszú élettartamú, kiváló vágási tulajdonságokkal rendelkezik, és kiemelkedő hatékonyságávl elősegíti a műhelyben a csiszolási folyamatok maximális produktivitását. A termékekhez szeptember végéig olyan előnyös csomagajánlatban juthat hozzá, amelyben a szalag és a korong használatához illő csiszológépet most ajándékba adjuk önnek. Válasszon az elérhető csomagok közül!

Tovább
3M akció

3M Cubitron II csomag most ajándék Lila+ gyaluval

Akciós ajánlatok 2023-08-24

3M akció3M akciónk keretében a rendkívül kedvező csomagáron kapható Cubitron II gyaluívek mellé még ráadás gyalut is adunk ajándékba. Íme az akció részletei:

Tovább