Keresés

Belépés

Akciós ajánlatok

SATA bőröv

SATA: használd, szeresd, viseld!

Akciós ajánlatok 2021-04-06

SATA bőrövA SATA tavaszi akciójában most egy valódi bivalybőr övvel frissítheti fel ruhatárát. A "retró hatású" új SATA öv az ön kedvenc kiegészítőjévé válik majd. Az övben úgy ötvöződik a tradíció és a korszerűség,
mint a SATA márkában.

Tovább
3M 8810 Aura

3M Aura 8810 FFP2 félálarc kedvezménnyel

Akciós ajánlatok 2021-03-30

3M 8810 AuraA 3M Aura 8810-es félálarc már régóta az egyik leginkább kedvelt légzésvédelmi eszköz a 3M kínálatában. Ez a szelep nélküli félálarc FFP2 védelmet nyújt a veszélyes porok és a köd ellen. Csésze alakú kivitele, dupla pántja, valamint az orrbetét és az orrlemez biztosítja, hogy viselése a lehető legkényelmesebb legyen a pontos illeszkedés mellett.

Ezt a terméket most akcióban szerezheti be üzleteinkből.

Tovább
B-TEC IR-X infraszárító

B-TEC IR-X infraszárítók - kiváló ár-érték aránnyal

Akciós ajánlatok 2021-03-17

B-TEC IR-X infraszárítóA B-TEC innovatív megoldásait már sokan ismerik a világon, és természetesen Magyarországon is, hiszen a javítóműhelyek számos igényét kiszolgálják saját fejlesztésű megoldásaikkal. így a kínálatukban megtalálhatók pisztolymosó berendezések, emelők, különböző műhelyberendezések, funkcionális asztalok, valamint uv- és infraszárító egységek is. A B-TEC nagy gondot fordít arra, hogy berendezéseit tökéletesítse, és a szélesebb körű vevői igényeket is kielégítse. Ez hívta életre az új, kompakt, mobil és hatékony IR-X infraszárító családot, amely kategóriájában az egyik legjobb ár-érték arányú berendezéseket foglalja magában. Most rendkívül kedvező, bevezető áron juthat hozzá a készülékekhez.

Tovább
3M Festool csiszológép

3M tavasz-nyári akciók

Akciós ajánlatok 2021-03-08

3M Festool csiszológépAz idei év első felére két nagyszerű akciós 3M készletet ajánlunk: egy 3M-Festool finomcsiszoló készletet, és egy 3M-Festool fényezésbefejező készletet. Mindkét csomag rendkívül kedvező áron tartalmaz egy Festool csiszológépet a hozzá illő kiegészítőkkel. Tekintse meg a részleteket és válasszon igénye szerint!

Tovább