Keresés

Belépés

Akciós ajánlatok

3M 6000-es félálarc

3M 6000-es félálarc készlet akció

Akciós ajánlatok 2020-05-18

3M 6000-es félálarcKorlátozott számban, a készlet erejéig rendkívül kedvező áron kapható 3M 6200 és 6300 félálarc tartozékokkal együtt, csomagban. Regadja meg a lehetőséget, és vásároljon mielőbb, amíg kapható!

Tovább
Csiszológépes akciós fotó

3M Festool csiszológépes szett promóció

Akciós ajánlatok 2020-04-06

Csiszológépes akciós fotóBemutatjuk a 3M™ elektromos festés előkészítő szettet, amely magában foglalja a Festool ETS EC excenter szénkefementes csiszológépet és a hozzá illeszkedő 3M™ Cubitron™ II körcsiszolókat 4 finomságban és az 5 mm-es elszívótömlőt is a nagyszerű eredmény eléréséért.
Próbálja ki a készletet, amely teljeskörű megoldást kínál számos alkalmazáshoz – használja ki a lehetőséget és a készlet által nyújtott előnyöket!

A 3M - Festool csiszológépes promóció keretén belül most rendkívüli, akciós áron juthat hozzá az elektromos festés előkészítő szetthez.

Tovább
Loctite higiéniai spray kép

Frissítse fel autóját! Loctite higiéniai spray akció

Akciós ajánlatok 2020-03-25

Loctite higiéniai spray képA Loctite® Higiéniai Spray ideális fertőtlenítésre és szagtalanításra gépkocsik belső terében, légkondicionálóiban.
A termék hatékony a levegőben ill. a felületen lévő baktériumok, gombák és vírusok ellen.

A higiéniai spray most akciós csomagban kapható, tekintse meg az akció részleteit!

Tovább
SATA Weekender

SATA Weekender - a tökéletes útitárs

Akciós ajánlatok 2020-03-10

SATA WeekenderVigye magával akár lezser mindennapi társként, akár kézipoggyászként az üzleti utakra, vagy akár sporttáskaként - mindenképpen nélkülözhetetlen.

A SATA Weekenderrel tökéletesen felkészülhet bármilyen alkalomra.

Tovább