Keresés

Belépés

Akciós ajánlatok

Henkel grillszett akció

Focis grillszett és extra kedvezmény a Henkel tavaszi akciójában

Akciós ajánlatok 2021-05-17

Henkel grillszett akcióA Henkel friss tavaszi akciójában most extra kedvezményt kaphat, illetve kartonos vásárlás esetén egy focis grillszettet kap ajándékba! Az akcióban résztvevő termékek a következők:

Tovább
Glasurit UV javítás

Glasurit és 3M UV csomag akció

Akciós ajánlatok 2021-05-03

Glasurit UV javításA kisebb károk, enyhébb hibák javítása hozzátartozik a műhelyek életéhez. Az utóbbi időkben már megfigyelhető, hogy az ilyen típusú javítások egyre nagyobb részét teszik ki a napi munkának, hiszen a járművek biztonsági rendszerei egyre hatékonyabban akadályozzák meg a súlyos károkat. Emiatt egyre fontosabb, hogy a műhelyek profitábilis eljárással rendelkezzenek ezeknek a javításoknak az elvégzésére.

Tavaszi promóciónk keretén belül most olyan prémium Glasurit és 3M termékekből álló csomagot állítottunk össze műhelye számára, amely lehetővé teszi, hogy rendkívül kedvező áron hasznája ki az UV technológia előnyeit, felgyorsítva a javítás folyamatát.

Tovább
3M 8810 Aura

3M Aura 8810 FFP2 félálarc kedvezménnyel

Akciós ajánlatok 2021-03-30

3M 8810 AuraA 3M Aura 8810-es félálarc már régóta az egyik leginkább kedvelt légzésvédelmi eszköz a 3M kínálatában. Ez a szelep nélküli félálarc FFP2 védelmet nyújt a veszélyes porok és a köd ellen. Csésze alakú kivitele, dupla pántja, valamint az orrbetét és az orrlemez biztosítja, hogy viselése a lehető legkényelmesebb legyen a pontos illeszkedés mellett.

Ezt a terméket most akcióban szerezheti be üzleteinkből.

Tovább
B-TEC IR-X infraszárító

B-TEC IR-X infraszárítók - kiváló ár-érték aránnyal

Akciós ajánlatok 2021-03-17

B-TEC IR-X infraszárítóA B-TEC innovatív megoldásait már sokan ismerik a világon, és természetesen Magyarországon is, hiszen a javítóműhelyek számos igényét kiszolgálják saját fejlesztésű megoldásaikkal. így a kínálatukban megtalálhatók pisztolymosó berendezések, emelők, különböző műhelyberendezések, funkcionális asztalok, valamint uv- és infraszárító egységek is. A B-TEC nagy gondot fordít arra, hogy berendezéseit tökéletesítse, és a szélesebb körű vevői igényeket is kielégítse. Ez hívta életre az új, kompakt, mobil és hatékony IR-X infraszárító családot, amely kategóriájában az egyik legjobb ár-érték arányú berendezéseket foglalja magában. Most rendkívül kedvező, bevezető áron juthat hozzá a készülékekhez.

Tovább
3M Festool csiszológép

3M tavasz-nyári akciók

Akciós ajánlatok 2021-03-08

3M Festool csiszológépAz idei év első felére két nagyszerű akciós 3M készletet ajánlunk: egy 3M-Festool finomcsiszoló készletet, és egy 3M-Festool fényezésbefejező készletet. Mindkét csomag rendkívül kedvező áron tartalmaz egy Festool csiszológépet a hozzá illő kiegészítőkkel. Tekintse meg a részleteket és válasszon igénye szerint!

Tovább