Keresés

Belépés

Akciós ajánlatok

3M cubitron akció

3M Cubitron akció ajándékokkal!

Akciós ajánlatok 2020-12-12

3M cubitron akcióDecemberben ismét Cubitron akciót hirdetünk, amely keretén belül most ajándékot kaphat, ha megvásárolja az akciós csomagok egyikét.

Csomagválasztástól függően most Destiny technikai pólót, vagy Nano kapucnis softshell kabátot kaphat a rendelése mellé.

Tekintse meg a csomagok részleteit, és válasszon igénye szerint!

Tovább
Teroson termékek fotója

Teroson akciók az év végéig

Akciós ajánlatok 2020-10-07

Teroson termékek fotójaŐszi akciónkban Teroson termékeink közül válogathat, melyeket most jelentős kedvezménnyel is megvásárolhat.

Az akciós termékek közt alváz- és üregvédők találhatók, kőfelverődés védő anyagok, rozsdagátló és rozsdaátalakító termékek, valamint a felvitelt segítő pisztolyok és pumpás palakckok találhatók.

Tovább
Csiszológépes akciós fotó

3M Festool csiszológépes szett promóció

Akciós ajánlatok 2020-04-06

Csiszológépes akciós fotóBemutatjuk a 3M™ elektromos festés előkészítő szettet, amely magában foglalja a Festool ETS EC excenter szénkefementes csiszológépet és a hozzá illeszkedő 3M™ Cubitron™ II körcsiszolókat 4 finomságban és az 5 mm-es elszívótömlőt is a nagyszerű eredmény eléréséért.
Próbálja ki a készletet, amely teljeskörű megoldást kínál számos alkalmazáshoz – használja ki a lehetőséget és a készlet által nyújtott előnyöket!

A 3M - Festool csiszológépes promóció keretén belül most rendkívüli, akciós áron juthat hozzá az elektromos festés előkészítő szetthez.

Tovább