Keresés

Belépés

Új akciók!

Pormentes megoldásokkal,

egyéb kedvezményes ajánlatokkal várjuk!

Új Q-Refinish termékek

Tudjon meg többet az új, német fejlesztésű, Q-Refinish autóipari javítófényezési márkáról!

Jobb, mint az emberi szem

Glasurit RATIO Scan 12/6

Blogbejegyzések

Mirka pormentes munkahely

Ismét DEROS to GO pormentes csomag akció!

Blogbejegyzések 2020-06-02

Mirka pormentes munkahelyIsmét visszatér a nagy népszerűségnek örvendő Mirka DEROS to Go akció, amely során most közel két hónapig rendkívül kedvezményes áron juthat hozzá a Mirka pormentes megoldásához. A csomag mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet az induláshoz, úgyhogy elég, ha megvásárolja a csomagot, és műhelyében máris nekiláthat vele a munkának. Ráadásul az idén kétféle porelszívóval is kínáljuk a csomagot, hogy igazán kényelmes megoldást választhasson. Nézzük a részleteket!

Tovább
3M 6000-es félálarc

3M 6000-es félálarc készlet akció

Blogbejegyzések 2020-05-18

3M 6000-es félálarcKorlátozott számban, a készlet erejéig rendkívül kedvező áron kapható 3M 6200 és 6300 félálarc tartozékokkal együtt, csomagban. Regadja meg a lehetőséget, és vásároljon mielőbb, amíg kapható!

Tovább
Csiszológépes akciós fotó

3M Festool csiszológépes szett promóció

Blogbejegyzések 2020-04-06

Csiszológépes akciós fotóBemutatjuk a 3M™ elektromos festés előkészítő szettet, amely magában foglalja a Festool ETS EC excenter szénkefementes csiszológépet és a hozzá illeszkedő 3M™ Cubitron™ II körcsiszolókat 4 finomságban és az 5 mm-es elszívótömlőt is a nagyszerű eredmény eléréséért.
Próbálja ki a készletet, amely teljeskörű megoldást kínál számos alkalmazáshoz – használja ki a lehetőséget és a készlet által nyújtott előnyöket!

A 3M - Festool csiszológépes promóció keretén belül most rendkívüli, akciós áron juthat hozzá az elektromos festés előkészítő szetthez.

Tovább
Cubitron fotó

Tavaszi Cubitron akciók ajándékokkal!

Blogbejegyzések 2020-04-05

Cubitron fotóA 3M tavaszi promócióinak keretében most rögtön két nagyon kedvező Cubitron akciót ajánlunk. A speciális ajánlat értelmében most 3M 737U Cubitron II & Lila multilyukas csiszolóanyag vásárlása esetén Festool felfogót, vagy multilyukas gyalut kaphat ajándékba az alábbi feltételek szerint:

Tovább