Keresés

Belépés

Akciós ajánlat

SATAjet 5000 B Sailor akció - limitált kiadású szórópisztoly design!

Legújabb színtrendek

Nagy változatosság, egyéni színek jellemzőek a legújabb színtrendre - a Glasuritnak pedig erre is megvan a tökéletes megoldása.

Készen állunk!

Szakembergárdánk rendszeres továbbképzéseken vesz részt annak érdekében, hogy tudásunk mindig naprakész legyen.

Blogbejegyzések

Kristal Universal TimeClear 3.0

Kristal Universal TimeClear 3.0 - minden egy helyen

Blogbejegyzések 2017-11-16

Kristal Universal TimeClear 3.0A Kristal Coatings legújabb színtelen lakkja, a Universal TimeClear 3.0 magában hordozza mindazt a tapasztalatot, amit a vállalat az első szabadlevegőn száradó színtelen lakk kifejlesztése óta szerzett. Amióta ze az új lakk megjelent, óriási érdeklődés övezi nemzetközi szinten, a környező országokban is. Mi is leteszteltük a terméket keszthelyi fényezőműhelyünkben, így első kézből tapasztalhattuk meg a termék újdonságait és előnyeit.

Tovább
Solaric technológia, BASF

Az új BASF bevonattal csökken a hőmérséklet

Blogbejegyzések 2017-09-15

Solaric technológia, BASFA BASF új bevonata két fontos kategóriában is elhozta a frankfurti IAA (Nemzetközi Autókiállítás) díját. A hőmérséklet befolyásolása hatással van az energiahatékonyságra, és az elektromos autók futásidejére is.

Tovább
SATAjet 5000 B Sailor

SATA őszi akció!

Blogbejegyzések 2017-09-07

SATAjet 5000 B SailorA már megszokott módon a SATA ismét újabb meglepetéssel készült az őszre. A márka kedvelői az idén a SATAjet 5000 B Sailor speciális dizájnnal rendelkező, limitált kiadású pisztolyokat tehetik be a különlegességek gyűjteményébe.

Tovább
Glasurit szürkeárnyalat poszter

Glasurit szürkeárnyalat koncepció - mit is jelent ez pontosan?

Blogbejegyzések 2017-08-16

Glasurit szürkeárnyalat poszterA Glasurit nagy hangsúlyt helyez a színpontosságra, és ennek érdekében kiváló kolorisztikai szolgáltatásokat nyújt a fényezők számára. Nagyon fontos azonban megjegyezni, hogy a színkártyarendszer használatakor alapvető a megfelelő szürke alapozó színárnyalat (greyshade) kiválasztása. Miért van ez így?

Tovább