Keresés

Belépés

Termékek

GLASURIT®

 

Glasurit 90-es sor

A Registrant Kft 2017 július 1 óta a BASF Glasurit márkájának hivatalos magyarországi importőre. A Glasurit termékekkel való kapcsolatunk azonban ennél jóval régebbi, és jelentős tapasztalatot gyűjtöttünk össze az évek során ahhoz, hogy Partnereinknek legjobb tudásunk birtokában a Glasurit termékeket ajánljuk.

 

A Glasurit professzionális megoldásaival, és első osztályú minőségével a világ egyik legnagyobb vezető márkája a személyautók és haszongépjárművek javítófényezési piacán. A Glasurit minőséget választva ön is részese lehet ennek a sikernek, és a márka előnyeit kihasználva teheti saját üzletét is jövedelmezőbbé.

A Glasurit 90-es sor 2017-ben ünnepelte 25 éves születésnapját. Ez alatt a közel három évtized alatt a bevonatrendszer már többszörösen bizonyította sikerét és megbízhatóságát. Az alapozótól a fedőlakkig a teljes rétegfelépítés tökéletes harmóniát alkot, ehhez társul az integrált Color Profi (CPS) kolorisztikai rendszer a maga több, mint 164000, az autózás hőskorától a jövő speciális effektjeiig terjedő receptúra adatbázisával.

 

Glasurit színtelen lakkok

 

A Glasurit RATIO rendszerei (Aqua, HS, Classic, vagy Truck) világosan követhető lépéseket biztosítanak ahhoz, hogy első osztályú eredményt érhessen el munkája során.

  • Az Aqua rendszer a személygépjárművek alaplakk/színtelen lakk rendszere a 90-es sor termékeivel. Ez a világ legsikeresebb vízbázisú alaplakk rendszere: könnyen használható, költséghatékony, és jövőbiztos megoldás.
  • A 2K HS-VOC rendszer egyrétegű, közvetlen fényű megoldást biztosít a személyautók fényezésére, alacsonyabb oldószertartalom mellett. 22-es sor fedőlakk rendszer: magas szárazanyag tartalmú termékvonal.
  • A Classic rendszer az 55-ös sorral egy kiváló oldószeres alaplakk/színtelen lakk fényezési rendszert nyújt, speciális felhasználásokra és klasszikus autók fényezésére.
  • A Truck rendszer a 68-as sor termékeivel a haszongépjármű javító fényezés dedikált rendszere

Bármilyen megoldásra is van szüksége, a Glasurit rendszerek alkalmazásával az alaprétegtől a fedőrétegig ill. színtelen lakkig tökéletes munkát végezhet, megbízhatóan és folyamatosan magas minőséget érhet el.

 

Greyshade füller spray

 

Igényeinek megfelelően szakembereink személyre szabott javaslattal látják el Önt. További szolgáltatásainkkal kapcsolatban tájékoztatást a szolgáltatásaink menüpontban találhat. Bármilyen kérdéssel forduljon hozzánk akár online, akár a boltjaink egyikének felkeresésével.

 

 

 

 

KRISTAL COATINGS

 

Kristal Coatings 

 

A Registrant Kft. a Kristal Coatings B.V. termékeinek magyarországi importőre. A Kristal Coatings 2006-os alapítása óta az innovatív, minőségi termékekre fókuszál, ennek egyik fontos eleme az időmegtakarítással, valamint az alacsonyabb energiafelhasználással történő költségcsökkentés. A Kristal Time technológia 2010-ben elnyerte a rangos Automechanika Innovációs díjat, a vízbázisú AquaGreen termékvonalat pedig ugyanitt beválasztották a Green Directory-ba.

A KRISTAL Time termékcsoport a Kristal Coatings leginnovatívabb termékvonala. A központban az idő és energia, azaz a költségmegtakarítás áll, a minőségből semmit sem engedve. A KRISTAL Time minden terméke csupán 20 °C-on is teljesen átkeményedik, és az alacsony hőmérséklet ellenére a KRISTAL Time rövid száradási idővel rendelkezik. Sürgős fényezési munkák esetén természetesen használható forszírozott szárítás, illetve infra is.

 

KRISTAL Time

A Kristal Coatings teljes termékskálája teljes színrendszert, alapozókat, és színtelen lakkokat ölel fel, és ez lehetővé teszi, hogy a teljes rendszert gyakorlatilag azonnal integrálhassa vállalkozásában.

 

 

Q-REFINISH

 

Q-Refinish Magyaroroszág

A 2018-as évtől kezdve a Registrant Kft. aktívan foglalkozik a komoly szakmai múlttal megtámogatott Q-Refinish márka termékeinek magyarországi forgalmazásával.

A német fejlesztésű termékek kiváló minőségűek, használatuk hatékony és gazdaságos. A műhelyek számára legfontosabb kilenc termékkategóriában a márka kínálata mindent felölel, amire csak szükség lehet: maszkolóanyagok, kittek, csiszolóanyagok, alapozók, füllerek, és töltőalapozók, valamint a ragasztás és tömítés termékei, tisztítóanyagok és munkavédelmi termékek, különféle színtelen lakkok, és a lakkozás segédeszközei, polírozóanyagok és eszközök, valamint egyéb kiegészítő anyagok, állványok, és más eszközök mind a kínálat részét képezik.

A termékek fejlesztésében nemzetközi technikusgárda működik közre, hogy a termékkínálat folyamatosan megfelejen a legkorszerűbb követelményeknek.

Q-Refinish termékcsoportok

A márka magyarországi dizstribútora a Registrant Kolorit Kft, a termékek rendeléséhez pedig a Q-Refinish webshop is igénybe vehető a www.qrefinish.hu címen, ahonnan kedvező feltételekkel szállítunk Magyarország teljes területén belül. Friss információkért kövesse a Q-Refinish Magyarország Facebook oldalt!

Vissza