Keresés

Belépés

Kristal termékek

 

KRISTAL COATINGS

 

Kristal Coatings 

 

A Registrant Kft. a Kristal Coatings B.V. termékeinek magyarországi importőre. A Kristal Coatings 2006-os alapítása óta az innovatív, minőségi termékekre fókuszál, ennek egyik fontos eleme az időmegtakarítással, valamint az alacsonyabb energiafelhasználással történő költségcsökkentés. A Kristal Time technológia 2010-ben elnyerte a rangos Automechanika Innovációs díjat, a vízbázisú AquaGreen termékvonalat pedig ugyanitt beválasztották a Green Directory-ba.

A KRISTAL Time termékcsoport a Kristal Coatings leginnovatívabb termékvonala. A központban az idő és energia, azaz a költségmegtakarítás áll, a minőségből semmit sem engedve. A KRISTAL Time minden terméke csupán 20 °C-on is teljesen átkeményedik, és az alacsony hőmérséklet ellenére a KRISTAL Time rövid száradási idővel rendelkezik. Sürgős fényezési munkák esetén természetesen használható forszírozott szárítás, illetve infra is.

 

KRISTAL Time

A Kristal Coatings teljes termékskálája teljes színrendszert, alapozókat, és színtelen lakkokat ölel fel, és ez lehetővé teszi, hogy a teljes rendszert gyakorlatilag azonnal integrálhassa vállalkozásában.