Keresés

Belépés

Process Expert szakértő képzés

Krzysztof Cap (Szlovákia), Bihari Zsolt (Magyarország), Oleg Voronin (Ukrajna), Boris Tonev (Bulgária), és Tomás Dvorák (Csehország)

A Registrantnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy partnereinknek naprakész információkat nyújtsunk a fényezőműhely bármely színterén felmerülő kérdéseivel kapcsolatban. Ezért a BASF közreműködésével olyan szakembert is képezünk, aki képes átlátni a fényezőműhelyekben zajló folyamatokat szakmai, és gazdasági szempontból is.

Ennek érdekében a kijelölt munkatársak egy többlépcsős, minden területre kiterjedő képzéssorozaton vesznek részt, hogy konzulensként képesek legyenek segíteni partnereinket, akik így a folyamatok optimalizálásából eredő idő- és anyagmegtakarítás eredményeként növelhetik profitjukat. A külső konzulens cégfüggetlen szemlélete segíti azt, hogy a fejlesztésre, változtatásra szoruló területeket jobban azonosítani tudja, és a sok, többféle műhelyben szerzett tapasztalatainak összességét mind az adott műhely javára fordíthassa.

A képzés az eugendorfi Refinish Competence Centerben (RCC-ben) zajlott, amelyen több régiós országból vettek részt kiválasztott kollégák. A képzés során a résztvevők elméleti és gyakorlati tudnivalókkal ismerkednek meg olyan oktatók segítségével, aki ezen a téren nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek.

Örömünkre szolgál, hogy a Registrant Kft is képes lesz a jövőben Process Expert konzulensi szolgáltatást nyújtani partnerei számára, és így újabb eszközzel tudjuk majd segíteni azt, hogy ügyfeleink újabb és újabb sikereket érhessenek el.

További képek a galériában!