Keresés

Belépés

Q-Refinish

 

 

Q-REFINISH

 

Q-Refinish Magyaroroszág

A 2018-as évtől kezdve a Registrant Kft. aktívan foglalkozik a komoly szakmai múlttal megtámogatott Q-Refinish márka termékeinek magyarországi forgalmazásával.

A német fejlesztésű termékek kiváló minőségűek, használatuk hatékony és gazdaságos. A műhelyek számára legfontosabb kilenc termékkategóriában a márka kínálata mindent felölel, amire csak szükség lehet: maszkolóanyagok, kittek, csiszolóanyagok, alapozók, füllerek, és töltőalapozók, valamint a ragasztás és tömítés termékei, tisztítóanyagok és munkavédelmi termékek, különféle színtelen lakkok, és a lakkozás segédeszközei, polírozóanyagok és eszközök, valamint egyéb kiegészítő anyagok, állványok, és más eszközök mind a kínálat részét képezik.

A termékek fejlesztésében nemzetközi technikusgárda működik közre, hogy a termékkínálat folyamatosan megfelejen a legkorszerűbb követelményeknek.

Q-Refinish termékcsoportok

A márka magyarországi dizstribútora a Registrant Kolorit Kft, a termékek rendeléséhez pedig a Q-Refinish webshop is igénybe vehető a www.qrefinish.hu címen, ahonnan kedvező feltételekkel szállítunk Magyarország teljes területén belül. Friss információkért kövesse a Q-Refinish Magyarország Facebook oldalt!