Keresés

Belépés

3M 6000-es félálarc készlet akció

3M 6000-es félálarcKorlátozott számban, a készlet erejéig rendkívül kedvező áron kapható 3M 6200 és 6300 félálarc tartozékokkal együtt, csomagban. Regadja meg a lehetőséget, és vásároljon mielőbb, amíg kapható!

A készlet tartalma:

  • 3M 6200/6300 félálarc 1db,
  • 6057 ABE1 aktívszénszűrő,
  • 501-es rögzítő,
  • 5925 részekcskeszűrő 1pár

Nettó ár: 12944,- FT + Áfa/készlet.

Ezek a típusú félálarcok rendkívül egyszerűen kezelhetők, könnyűek, és minimális karbantartást igényelnek. Elasztomer anyaguknak és kis súlyuknak - mindössze 82 gramm - köszönhetően még hosszabb ideig viselve is kényelmesek, ráadásul a magas színvonalú formatervezésnek köszönhetően súlyeloszlása is ideális. Vékony profilja miatt nem csökken jelentősen a látótér. A félálarc bajonettzáras szűrőcsatlakoztató rendszerrel van ellátva, amelyhez a kis súlyú ikerszűrők széles választéka elérhető.

Ezen kívül szeretnénk felhívni figyelmét egy ingyenes webináriumra, amelyen 2020 május 20-án, szerdán 14:00 órától ingyenesen vehet részt. Az online webinárium témája az egyéni védőeszközök illeszkedésének ellenőrzése, illetve annak tesztelési módszereiről lesz szó. Ha részt szeretne venni a webináriumon, akkor kérjük, regisztráljon ezen a linken, a részvétellel kapcsolatos további információkat pedig e-mailben fogja megkapni. A webinárium díjtalan, csupán regisztrációhoz kötött.

A félálarc készlet megrendelésével kapcsolatban keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén!

 

 

3M félálarc akció