Keresés

Belépés

Blogbejegyzések

3M Festool december akció

3M - Festool ajándék akció!

Blogbejegyzések 2019-12-03

3M Festool december akcióVásároljon Festool termékeket és most ajándékot is kap!

Tapasztalja meg a különbséget!
Gazdaságosság + Hatékonyság: A továbbfejlesztett por elszívás és a munkaállomás megfelelő összeállítása csökkenti a munkára fordított időt és ezáltal növeli a teljesítményt.
Egészség + Biztonság: A dolgozó biztonsága fontos szempont volt a tervezésnél éppúgy, mint az ergonómia fejlesztése. Valami, amiben jól érezzük magunkat.

Tekintse meg az akció részleteit az alábbiakban:

Tovább
IONSTAR antisztatikus pisztoly

Bemutatjuk az IONSTAR antisztatikus pisztolyt

Blogbejegyzések 2019-10-30

IONSTAR antisztatikus pisztolyAz IONSTAR antisztatizáló készülék, amely képes semlegesíteni a statikus feltöltődést, és így jelentős mértékben csökkenti a fényezési folyamat során a porzárványok kialakulását. A fényezés minőségét is javítja azáltal, hogy a semlegesített felületen a fémrészecskék elrendeződése ideálissá válik.
Az készülékkel történo kezelés után a felületek nem vonzzák tovább a port, ezért a termék tökéletes választás olyan helyzetekben, amikor a por általában nem kívánatos, vagy ha problémát okoz.

Tovább
3M Cubitron Festool akció

3M akciók - 2019 ősz!

Blogbejegyzések 2019-10-21

3M Cubitron Festool akcióA 3M idén ősszel kétféle akcióval is kedveskedik vásárlóinak. Az akciók a szórólapokon megadottak szerint 2019 december 20-ig leadott rendelésekre vonatkoznak. Az egyik akció ajándékokkal jár, és ha ezek közül az akciós csomagok közül kíván választani, a 3M területi képviselőjéhez kell fordulnia, és az ajándékot is tőle kapja majd meg. De nézzük az akciók részleteit bővebben:

Tovább
Mirka munkaállomás akció 2019 ősz

Mirka munkaállomás csomag akció!

Blogbejegyzések 2019-09-27

Mirka munkaállomás akció 2019 őszA Mirkánál most rendkívül kedvezményes áron juthat hozzá a hatékony csiszolást lehetővé tévő komplett munkaállomáshoz! Részletekért olvasson tovább.

Tovább