Keresés

Belépés

Blogbejegyzések

Teroson termékek fotója

Teroson akciók az év végéig

Blogbejegyzések 2020-10-07

Teroson termékek fotójaŐszi akciónkban Teroson termékeink közül válogathat, melyeket most jelentős kedvezménnyel is megvásárolhat.

Az akciós termékek közt alváz- és üregvédők találhatók, kőfelverődés védő anyagok, rozsdagátló és rozsdaátalakító termékek, valamint a felvitelt segítő pisztolyok és pumpás palakckok találhatók.

Tovább
Mirka DEROS és DEOS fotó

Mirka DEROS & DEOS akció!

Blogbejegyzések 2020-10-05

Mirka DEROS és DEOS fotóA finn Mirka már egy évtizede gyárt elektromos szerszámokat. A kerek évforduló alkalmából most akciósan juthat hozzá a a Mirka DEOS 383 CV-hez, és a Mirka DEROS 650 CV-hez - egy dobozban.

Tovább
Mirka pormentes munkahely

Ismét DEROS to GO pormentes csomag akció!

Blogbejegyzések 2020-06-02

Mirka pormentes munkahelyIsmét visszatér a nagy népszerűségnek örvendő Mirka DEROS to Go akció, amely során most közel két hónapig rendkívül kedvezményes áron juthat hozzá a Mirka pormentes megoldásához. A csomag mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet az induláshoz, úgyhogy elég, ha megvásárolja a csomagot, és műhelyében máris nekiláthat vele a munkának. Ráadásul az idén kétféle porelszívóval is kínáljuk a csomagot, hogy igazán kényelmes megoldást választhasson. Nézzük a részleteket!

Tovább
3M 6000-es félálarc

3M 6000-es félálarc készlet akció

Blogbejegyzések 2020-05-18

3M 6000-es félálarcKorlátozott számban, a készlet erejéig rendkívül kedvező áron kapható 3M 6200 és 6300 félálarc tartozékokkal együtt, csomagban. Regadja meg a lehetőséget, és vásároljon mielőbb, amíg kapható!

Tovább