Keresés

Belépés

3M akciók - 2019 ősz!

3M Cubitron Festool akcióA 3M idén ősszel kétféle akcióval is kedveskedik vásárlóinak. Az akciók a szórólapokon megadottak szerint 2019 december 20-ig leadott rendelésekre vonatkoznak. Az egyik akció ajándékokkal jár, és ha ezek közül az akciós csomagok közül kíván választani, a 3M területi képviselőjéhez kell fordulnia, és az ajándékot is tőle kapja majd meg. De nézzük az akciók részleteit bővebben:

Cubitron csomagok ajándékkal:

A 3M™ Cubitron™ II termékek egyedi szerkezetüknek köszönhetően kiváló vágási teljesítménytés tartósságot biztosítanak a fényezés előkészítési folyamatok során:

  • 30%-kal gyorsabb vágást biztosít, mint a többi prémium csiszolóanyag
  • A precíziósan megmunkált, önélező szemcsék kétszer hosszabb ideig tartanak, mint a hagyományos ipari csiszolóanyagok
  • Az élesebb vágófelületnek köszönhetően kisebb nyomásra van szükség, ami csökkenti a súrlódást és a kopást is

1. akció: Vásároljon 250 dbCubitron™ II csiszolókorongot, vagy 150db gyaluívet, és egy Cubitron II logóval ellátott pólót adunk ajándékba!

2: akció: Vásároljon 400 db Cubitron™ II csiszolókorongot, és 1 db Festool felfogót (ST-STF D150 202709) adunk ajándékba!

Az akcióban résztvevő termékek megtekintéséért, illetve az akció további részleteiért kattintison az alábbi szórólapra, és töltse le az akciós lapot!

 

Cubitron akciós csomagok ajándékkal

 

3M elektromos festéselőkészítő szett akció:

Az új 3M™ Elektromos festéselőkészítő szett tartalmaz egy Festool ETS EC excenter szénkefementes csiszológépet, valamint 3M™ Cubitron™ II körcsiszolókat 4 finomságban, és egy 5 mm-es elszívótömlőt a nagyszerű teljesítmény elérése érdekében. Vásárolja meg a készletet most rendkívüli, kedvezményes áron! Az akciós szett tartalmát, és a további részleteket megtekintheti az alábbi szórólapra kattintva a letölthető akciós lapon!

 

Festool szett akció