Keresés

Belépés

3M fényezőműhely akció

Autó, nyári naplementeA 3M promóciójának keretén belül most olyan ajándékokat kaphat, amelyekkel élvezetesebbé válhatnak a nyári hétvégék. Tekintse meg a részleteket!

 

Vásároljon a szórólapon megadott 3M termékekből összesen minimum 1000 pont értékben (amelyen belül a Cubitron II Net / Blue Net csiszolóanyagokból minimum 100 pont értékben), és ajándékba kap egy Schwarzwolf matracot, valamint egy hűtőtáskát grillszettel.

A vásárlást követően az ajándékcsomagot a 3M területi képviselője fogja önnek eljuttatni. Az ajánlat 2022 szeptember 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes!

A promócióban résztvevő termékek listáját a letölthető szórólap hátoldalán lévő táblázatban láthatja. A csomag összeállítható a promóciós termékekből vegyesen is, pontosan az ön igényeire szabva. A szórólap tartalmazza az akcióban való részvétel szabályzatát, valamint személyes adatainak védelmére vonatkozó információkat is. A szórólapot innen töltheti le.

 

3M 2022 nyári akció szórólap

 

Információk az ajándékokról:

Hűtőtáska grillszettel: szigetelt tárolótáska, a fém grillszett a táska belsejében található. A táska alkamas élelmiszer tárolására. Az összecsukható faszenes grill mérete D30 x 20 cm.

Schwarzwolf matrac:felfújható matrac beépített párnával, vízálló anyagból, praktikus nylon tokba csomagolva. Súlya 620g. Mérete 190 cm x 65 cm x 6,5 cm.

 

3M akciós grillszet 2022

 

3M akciós Schwarzwolf matrac

Ha további kérdése lenne, keressen bennünket elérhetőségeinken!