Keresés

Belépés

Bemutatjuk: új Q-Refinish termékek!

Q-Refinish logóAz elmúlt néhány hónapban változások történtek a Registrant Kft által forgalmazott márkák körében. Ezzel már biztosan mindenki szembesült, aki ezalatt az idő alatt járt az üzleteinkben, hiszen a polcok egy része kék színre váltott, és ezt nem lehetett nem észrevenni. Szeretnénk röviden bemutatni az új márkát, és a továbbiakban a Q-Refinish termékeit is majd, egy kicsit részletesebben.

Addig is további információért keresse fel a Q-Refinish Magyarország Facebook oldalát, ahol a termékekkel való munkákról készült fotóinkat is megtalálja, valamint közvetlen kapcsolatba is tud lépni velünk a márkával kapcsolatos kérdéseit illetően.

A Q-Refinish márkát a globális javítófényezési piac igényeinek megfelelően fejlesztették kii. A jelentős javítófényezési tapasztalattal rendelkező Q-Refinish központ a németországi Husumban található, és egy olyan csapat működteti, akik kezei közül már több, sikereket is elért márka is kikerült. A Q-Refinish márkában a csapat most minden korábban megszerzett tapasztalatát egyesíti a Q termékekben, hogy biztonságosabb, gyorsabb, és gazdaságosabb megoldást nyújthassanak, mint eddig valaha.

A Q márkanév is ugyanezt mondja: a minőség  angolul quality, pontosan amit a Q márkanév, és a termékek képviselnek. A márka Európában gyakorlatilag mindenütt elérhető, Európán kívül is folyamatosan nő az érdeklődés a termékek iránt, és nemrég Dél-Afrika és Észak-Amerika is csatlakozott a Q márka országainak sorába.

A kilenc termékcsoportban minden megtalálható, amire szükség lehet az eredményes munkához az előkészítéstől a polírozásig, és műhelyberendezésekig, kilenc fő termékcsoportban, ahogyan az a lenti képen látható.

Q-Refinish termékcsoportok

A termékeket számos partnerünk kipróbálta már, és nagy megelégedéssel használják. A márka magyar nyelvű Q-Refinish Magyarország Facebook oldalán szívesen meg is osztjuk azokat a képeket, amelyeket a munkájukra méltán büszke fényezők küldenek be.