Keresés

Belépés

Folytatódik a 3M pontszerző akció

3M műhelyOktóberben és novemberben is folytatódik a 3M pontgyűjtős akciója, de ezúttal új ajándékokkal. Vásárlásai után ezúttal olyan dolgokra tehet szert, amely segítség az őszi borongós időjárásban, illetve megkönnyíti a műhelyben való munkát. Íme a további részletek:

Vásároljon a szórólapon megjelölt termékek közül összesen legalább 950 pont értékben, és ajándékba kap egy 3M logós softshell dzsekit, vagy egy gurulós műhelyszéket. A csomag összeállítható a promóciós termékekből vegyesen is. Az ajánlat 2022 október 3-tól november 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Softshell dzseki fekete színben, vízálló anyagból, állítható ujjvéggel, szélálló, 3 rétegű, 340 g/m2, 2 cipzáras oldalzseb, 1 mellzseb, magasított nyakrész, ÖKO-TEX standard 100 anyagból, gépben mosható 40 °C-on.

3M dzseki

Gurulós műhelyszék fekete színű alsó és felső résszel, kör alakú párnázott felsőrész, fém tengellyel, állítható magasságú, fém alsó tálca szerszámok tárolására, 5 db görgővel, részlegesen összeszerelve.

3M műhelyszék

A promócióban résztvevő termékeket, és a pontértékeket a letölthető szórólap hátoldalán találja. A szórólap tartalmazza az akcióban való részvétel szabályzatát, valamint személyes adatainak védelmére vonatkozó információkat is. A szórólapot innen töltheti le.

3M 2022 őszi szórólap

Ha további kérdése lenne, keressen bennünket elérhetőségeinken!