Keresés

Belépés

Bemutatjuk - új Glasurit 1K töltőalapozó spray

Glasurit füller sprayBemutatjuk a Glasurit új termékcsaládját, a spray kiszerelésű, egykomponensű töltőalapozót. A termék újdonsága, hogy a Glasurit szürkeárnyalatos koncepciójának több árnyalatában is rendelhető, így biztos lehet benne, hogy illeszkedni fog a színhez ajánlott aláfújószínhez is. Válassza a legmegfelelőbbet a négy árnyalat (fehér, világosszürke, sötétszürke, fekete) közül, és a munkája eredménye kifogástalan lesz.

Miért fontos az, hogy megfelelő szürke árnyalatot válasszunk aláfújószínnek? A Glasurit szürkeárnyalat koncepciójának a lényege, hogy a megfelelő aláfújó színárnyalat alkalmazásával biztosak lehetünk benne, hogy a fölé kerülő rétegek tökéletes színhatást eredményeznek és megfelelő takarással rendelkeznek a szokványos rétegszámmal és rétegvastagsággal fújva. Nincs szükség arra, hogy több festék kerüljön az autóra, az anyagfelhasználás minimálisra szorításával pedig pénzt, és időt is megtakaríthatunk.

Nézzünk most egy gyakorlati példát. A gyöngyházfehér autó javításakor fehér színű töltőalapozót használunk, amelyet aztán csiszolunk. Csiszoláskor előfordulhat, hogy a füller néhány kritikus helyen kikopik, például az éleknél hamar és könnyen előbukkanhat az alapfelület fémes felszíne. Abban az esetben, ha ezt szürke sprayvel javítjuk, a töltőalapozó rétege foltos lesz. A foltosság átüthet a felsőbb rétegeken, így javítás után az autó foltosnak látszik, vagy az is előfordulhat, hogy a foltosság eltakarására jóval több bázisszínt kell felhasználni, aminek következtében az autó javítása már nem lesz annyira gazdaságos: a nagyobb festékfelhasználás mellett ez több ráfordított munkaidőt is jelent, ráadásul gyakran nem is hozza meg a befektetett energia a kívánt hatást. Az ilyen esetek elkerülésére mostantól választhatjuk a Glasurit 1K töltőalapozó spray 07-es, fehér árnyalatát, és nem lesz többé problémánk a foltosság miatt.

Az új, Glasurit 1K töltőalapozó spray további előnye az is, hogy tökéletesen illeszkedik a Glasurit rendszerbe, így nem fordulhat elő, hogy a más márkájú, nem igazán rendszerkompatibilis termék miatt a fényezési munka végeredménye nem lesz tökéletes. Ezzel a termékkel nem kell kockáztatnia, biztos lehet benne, hogy minden passzolni fog.

Az új 185-66 Glasurit 1K töltőalapozó spray termékekről érdeklődjön üzleteinkben, vagy munkatársainknál.

A termék magyar nyelvű műszaki adatlapját itt találja.