Keresés

Belépés

Jobb, mint az emberi szem - Glasurit RATIO Scan 12/6

RATIO Scan 12/6A tapasztalt fényezők színlátását mindig felülmúlhatatlannak tartották – egészen mostanáig. A Glasurit RATIO Scan 12/6 érkezésével ez a széles körben elfogadott nézet már a múlté. A Glasurit új spektrofotométere utat nyit ahhoz, hogy a műhelyek a teljes mértékben digitális színegyeztetésre válthassanak át. A Glasurit Color Online-nal, a világ legnagyobb kolorisztikai adatbázisával kombinálva olyan találati arányt kapunk, amely példanélküli a piacon.

A Glasurit RATIO Scan 12/6 vezetéknélküli (Wi-Fi) hálózaton keresztül csatlakozik a Glasurit Profit Manager Pro-hoz - azon keresztül pedig a Color Online-nal, a világ legnagyobb és legátfogóbb online kolorisztikai adatbázisával kapcsolódik össze. Mivel maga a spektrofotométer is csak annyira lehet jó, mint a mögötte álló adatbázis, a felhasználó a Glasurit RATIO Scan 12/6-tal és a Color Online-nal a mindenkor elérhető legjobb digitális kolorisztikai megoldást kapja a kezébe.

Spektro + PM

Míg az egyik munkatárs a méréseket végzi a járműveken, eközben a Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően már el is kezdheti a színkeverést egy másik szakember- vagy akár a Daisy Wheel színkeverő gép, amivel teljesen automatizálhatóvá válhat a színkeverési folyamat.

A színek képi megjelenítései, és a spektrális görbék megtekinthetők minden mérési eredménynél. Ez lehetővé teszi, hogy a spektrofotométer javaslatai gyorsan kiértékelhetők legyenek, és így a felhasználó egyértelműen a Glasurit RATIO Scan 12/6 legjobb mérési eredményeire támaszkodhat. Az új spektrofotométer páratlan pontossága a BASF által szabadalmaztatott új keresési és korrekciós algoritmusokon alapul, és annyira megbízható, hogy a szín ellenőrzése során a fényezők akár el is tekinthetnek a Glasurit Color Profi System (CPS) színkártyáinak használatától. Egyetlen kattintással megkezdhetik a színkeverési eljárást, majd csupán néhány újabb kattintással az egyedi, ügyfélspecifikus megoldásokat is azonnal digitálisan rögzíteni lehet.

Spektro használatban 1Spektro használatban 2

Az új spektrofotométer színes érintőkijelzővel, intuitív menüvel és csúszásmentes burkolattal rendelkezik, így maximális felhasználói kényelmet nyújt. A kiemelkedő minőségű eszközhöz természetesen magas színvonalú szolgáltatások is járnak: szükség esetén gyorsan cseréljük készülékét, és kétévente újrakalibráljuk.

A Glasurit RATIO Scan 12/6-tal ilyen egyszerű, megbízható, és kényelmes a digitális színegyeztetés. Váltson most ön is, és tegyen egy lépést velünk a jövőbe!

Glasurit RATIO Scan 12/6

 

Glasurit RATIO Scan 12/6:

•             Beépített világítás fehér és kék LED-ekkel

•             12 mérési geometria és 6 fotó

•             Beépített kamera a karcolásmentes terület valós idejű keresésre

•             Korszerű vezeték nélküli kapcsolat a szoftverrel, és az adatbázissal

•             Új, egyedülálló, BASF által szabadalmaztatott algoritmusok

•             Legjobb színmérés, és automatikus színfinomítás

•             Kiemelkedő egyezési arány

•             Gyors készülékcsere

•             Újrakalibrálás (kétévente ajánlott)

•             Rövid frissítési idők

•             Új, kényelmes felhasználói kezelőfelület színes érintőkijelzővel

 

További információkért töltse le szórólapjainkat: általános tájékoztató, és az új felhasználói felület tájékoztatója.