Keresés

Belépés

Kristal Universal TimeClear 3.0 - minden egy helyen

Kristal Universal TimeClear 3.0A Kristal Coatings legújabb színtelen lakkja, a Universal TimeClear 3.0 magában hordozza mindazt a tapasztalatot, amit a vállalat az első szabadlevegőn száradó színtelen lakk kifejlesztése óta szerzett. Amióta ze az új lakk megjelent, óriási érdeklődés övezi nemzetközi szinten, a környező országokban is. Mi is leteszteltük a terméket keszthelyi fényezőműhelyünkben, így első kézből tapasztalhattuk meg a termék újdonságait és előnyeit.

Talán nem is kell nagyon részletezni, hogy a szabadlevegőn száradó színtelen lakkok egyik legfontosabb előnye az, hogy a kabin felfűtése nélkül keményedik át a lakk, és így rengeteg energiát, ezzel pedig pénzt spórolhatunk meg. Számításaink szerint csak a fűtésen, pontosabban annak hiányán nyerhetünk percenként körülbelül kétszáz forintot, ami különösen a téli időszakban hoz jelentősen érezhető megtakarítást. A műhely hatékony működtetésének ez is az egyik fontos eleme, hogy takarékos megoldásokat vessünk be, ahol csak lehet. Emellett azonban a termék további előnyökkel is szolgál, amelyk más módon segítik a hatékonyságot.

A fényezőfülke időbesoztását is sokkal egyszerűbbé tehetjük ezzel a szabadlevegőn száradó lakkal. A lakk felvitele után 15 perccel az elem már porszáraz, így eltávolíthatjuk a fülkéből, hogy a teljes száradás a műhely egyéb, félreeső, vagy kevéssé használt területén történjen meg. A fülke így 15 perc után máris felszabadul, és indíthatjuk is a következő munkát. A félretett elem pedig 2,5 óra után már polírozható. Abban az esetben, ha rendkívül sürgős munkán dolgozunk, a fülke 40 °C-ra történő felfűtésével természetesen lehetőségünk van rá, hogy a száradási időt a töredékére csökkentsük. Ilyen módon akár egy munkáról, akár a műhely munkafolyamatairól legyen is szó, jelentősen gyorsítani tudjuk a műhely tempóját.

Az első generációs szabadlevegőn száradó színtelen lakkok után mostanra sikerült maradéktalanul túljutni a terméktípus "gyermekbetegségein" is. Ezzel a lakkal ugyanolyan módon dolgozhatunk, ugyanolyan könnyedséggel, mint bármilyen más, nem levegőn száradó színtelen lakkal, még akkor is, ha vízszintes felületeket fújunk, polírozást követően pedig tökéletes fényt ad a lakk, így ezen a téren sem kényszerülünk kompromisszumokra.

A műhelytesztről készítettünk egy rövid videót, amely a YouTube csatornánkon megtekinthető. A termék legfontosabb tulajdonságainak összefoglalója is letölthető. Ha pedig minden részletre kiterjedő információra van szüksége, töltse le a magar nyelvű műszaki adatlapot. További kérdéseivel pedig forduljon munkatársainkhoz.