Keresés

Belépés

SATA - a jövő!

SATA future fotóA SATA ezen az őszön is egy fantasztikus, új, limitált kiadású dizájnnal rendelkező pisztollyal örvendezteti meg a felhasználókat és a gyűjtőket egyaránt. Ezúttal egyenesen a jövőbe invitálnak bennünket.

A zöld SATAjet X 5500 FUTURE nem csupán a természetre utal, hanem a harmónia és a remény szimbóluma, és legfőképpen a jövőé. Fenntartható, összekapcsolt jövőre törekszünk, amely a legtöbbet hozza ki a digitális átalakulás lehetőségeiből.

A szórópisztolyon látható földgömb formájú áramkörök a technológát képviselik, amely összekapcsolja az embereket, és ezáltal létrejöhet a jövő globalizált világa. A fekete elemekkel kiegészített fényes zöld szín nem csak harmóniát sugároz, de azt is képviseli, hogy cselekedeteinket a fenntarthatósággal és a természet megóvásával hozzuk összhangba.

Gyártó vállalatként a SATA számára a fenntartható növekedés nagy jelentőséggel bír, és a napi működésük szerves részét képezi. Ebbe beletartozik az erőforrások következetes védelme, és a pazarlás elkerülése. Ennek példája, hogy az elektromos energiájuk egy részét saját napelemrendszereik termelik, a hulladéktermelésüket pedig kb 20 százalékkal csökkentették az utóbbi öt év során.

SATA future pisztoly

A speciális kiadású SATAjet X 5500 FUTURE elérhető a következő mind HVLP és RP típusban, valamint standard vagy digitális változatban is, I vagy O fúvókával is, több méretben. Részletekért töltse le a szórólapot!

SATA Future szórólap

A SATA Future szórópisztolyok 2022 szeptember 13-től a készletek erejéig kaphatók. Ezekből a szórópisztolyokból limitált darabszám érhető el.