Keresés

Belépés

SATAminijet 4400 B Lady Edition II

SATA Lady Edition 2Már hét éve, hogy bemutattuk be a különleges kiadású SATAminijet 4400 B Lady szórópisztolyt, amelyet a SATA speciálisan női fényezők számára tervezett, és rendkívül népszerű volt az egész világon. A festéssel foglalkozó iparágakban dolgozó nők növekvő fontosságának hangsúlyozására a SATA most új külsővel élesztette újjá a "Ladyt."

A SATAminijet 4400 B limitált, és számozott speciális kiadása szokatlan, henna tetoválásra emlékeztet dizájnjával lenyűgöző hatást kelt. A "Lady" három csillogó üvegkristállyal ragyog új fényében. A ravaszon látható "Lady Edition II" lézeres felirat, és az alumínium tartály tökéletesíti a szórópisztoly megjelenését. A biztonságos tárolás érdekében a Lady Edition II-t fekete színű, a szórópisztoly és a tartály méretéhez pontosan illeszkedő, fekete betéttel ellátott tartóban szállítjuk.

A SATA® Lady Edition II modell műszaki értelemben azonos a SATAminijet 4400 B-vel. A rendelhető változatokat és a műszaki jellemzőket tekintse meg a letölthető szórólapon!

SATA Lady szórólap