Keresés

Belépés

SATA őszi akció!

SATAjet 5000 B SailorA már megszokott módon a SATA ismét újabb meglepetéssel készült az őszre. A márka kedvelői az idén a SATAjet 5000 B Sailor speciális dizájnnal rendelkező, limitált kiadású pisztolyokat tehetik be a különlegességek gyűjteményébe.

A SATAjet 5000 B Sailor a 2016-os SATA Design Contest (tervezői verseny) résztvevője volt, az amerikai Connie Manjavinos tervezésében, aki kreatív elképzelésével második helyezést ért el. A klasszikus Pin-up motívumok, és hagyományos tetoválások inspirálta tervekből Bryson Kinslow grafikus segítségével hozták létre ezt a színekben gazdag szórópisztolyt.

A SATA kedvelói számára pedig most az őszi akcióban nyílik lehetőség ennek a gyönyörűen díszített "Sailor Lady" modellnek a beszerzésére.

A SATAjet 500 B Sailor természetesen abszolút funkcionális szórópisztoly, és alkalmas arra, hogy a fényezőműhelyben napi használatban legyen, hiszen felületkezelése vonzó, és egyben tartós is.

Ez a szórópisztoly különlegesség a SATAjet 500 B minden jelenleg elérhető konfigurációjában kapható, akár HVLP, akár RP technológiával, digitális és nem digitális formátumban is, valamint eldobható RPS tartályokkal (mindhárom méretben), vagy 0,6 literes újrahasználható műanyag QCC tartállyal. Mint a korábbi évek speciális szórópisztolyai, ez a modell is limitált kiadású.

A SATAjet 5000 B Sailor 2017 szeptember 11-től rendelhető - amíg a készlet tart.