Keresés

Belépés

SATA Sixties őszi akció!

SATA Sixties szórópisztolySATAjet 5000 B Sixties különleges kiadású szórópizstoly akció 2018 szeptember 11- október 31-ig! Rock'n'Roll a Satával!
Az édes hatvanas évek mottóhoz hűen a SATA most különösen vonzó, speciális felületbevonatú SATAjet 5000 B nagy teljesítményű szórópisztolyt ajánl. A tipikusan hatvanas évekbeli téma és motívum a régmúlt korszak egy színes történetét idézi fel.

Ki ne ismerné mindazokat a szép dolgokat, amelyek a hatvanas éveket jellemezték, és ma is érdeklődéssel és izgalommal töltik el a fiatalabb generációkat? A SATA 2018-as különleges modellje erre az időszakra emlékeztet.

SATA Sixties szórópisztoly

A SATAjet 5000 B Sixties természetesen teljesen funkcionális szórópisztoly, amely robusztus speciális bevonatának köszönhetően mindennapos használatra alklamas a fényezőfülkében.

Rendelje meg most a szórópisztolyt a Registrant Kft.-től a 2018 szeptember 11 - október 31 közötti promóciós időszakban.

  • SATAjet 5000 B prémium szórópisztoly egyedi és színes felületkezeléssel
  • nem digitális és digitális változatban is elérhető, HVLP és RP technológiával - amíg a készlet tart
  • korlátozott idejű speciális kiadás

További részletekért a lenti képre kattintva töltse le az akciós szórólapot! Az elérhető modellekkel kapcsolatban keressen bennünket!

 

SATA Sixties szórólap