Keresés

Belépés

SATA tavaszi akció

SATAjet X 5500 aktivitásmérővelTökéletes páros a maXimum teljesítményért!

A SATA tavaszi akciójának keretein belül ingyenes SATA aktivitásmérőt adunk minden SATAjet X 5500 szórópisztolyhoz (bármelyik technológia és verzió esetében), amelyet újonnan vásárol a promóciós időszak alatt.

Készüljön fel a tavaszra a SATA aktivitásmérővel! Az aktivitásmérő segítségével követhető a szívritmus, az elégetett kalóriamennyiség, a megtett lépések száma, illetve alvásmonitor funkcióval is rendelkezik. A készüléket egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonjához, és így rezgéssel, illetve a képernyőn megjelenő üzenetekkel figyelmezteti a bejövő hívásokra, szöveges üzenetekre, közösségi média üzenetekre, és a naptárbejegyzések értesítéseire. Az aktivitásmérő tetszetős, modern tervezésű, és irritációt nem okozó TPU pánttal rendelkezik.

A SATAjet X 5500 forradalmian új, speciális düznirendszerrel rendelkező szórópisztoly. A pisztolyok akár I, vagy O düznirendszerrel is rendelhetők minden méretben, RP és HVLP standard, vagy digitális változatban is. Az új modellek észrevehetően csendesebbek az optimalizált levegőáramlásnak köszönhetően, és rendkívüli precizitást nyújtanak a továbbfejlesztett anyageloszlatásnak és porlasztásnak köszönhetően. A szóráskép a teljes düzniméret választékban állandó az anyagmennyiség lineáris növekedése mellett, így a teljes rendszer áttekinthető, és konzisztens. 

A promóció részleteit illetőne töltse le innen az akciós szórólapot, illetve erről, és a SATAjet X 5500-ról érdeklődjön nálunk az elérhetőségeink valamelyikén!

 

SATA akciós szórólap 2019/tavasz 1. oldal

 

SATA akciós szórólap 2019/tavasz 2. oldal