Keresés

Belépés

SATA Universe - portál egy exkluzív világhoz

SATA universeA SATAjet X 5500 Universe a SATA prémium szórópisztoly speciális kiadása. De ennél sokkal többet is nyújt. Kulcsot ad a SATA univerzumához - egy exkluzív tartalmakat, promóciókat, hasznos anyagokat nyújtó világhoz. Ez az univerzum kizárólagosan azoknak készült, akik rendelkeznek saját SATAjet X 5500 Universe szórópisztollyal.

A promóció QR kódja magán a pisztolyon található, és hozzáférést biztosít az univerzum portáljához, ahol saját SATAjet X 5500 pisztolyának SAL számát be tudja írni, és íme, máris részévé válhat a SATA univerzumának, ahol rengeteg exkluzív tartalomhoz férhet hozzá.

A SATA univerzumában rendszeresen jelennek meg új tartalmak. A SATA univerzum regisztráció nem jár a különböző játékokban való kötelező részvétellel. Lehetőséget nyújt arra, hogy felhasználhassa az exkluzív tartalmakat, és élhessen a felajánlott promóciókkal, ha szeretne.
A SATA univerzumhoz kizárólag azok a személyek férhetnek hozzá, akiknek a tulajdonában van, vagy elsődleges felhasználóként használnak egy SATAjet X 5500 Universe szórópisztolyt. Ha egy személy már regisztrált egy bizonyos SAL számmal, akkor utána már nem lehet átruházni a hozzáférést.

SATA universe use

Online világ teli exkluzív és hasznos tartalmakkal.
• Sorsolások
• Előzetesek
• Exkluzív tartalmak
• Hírlevél
• Meghívók
• és sok más...

A SATAjet X 5500 Universe egyedülálló, és korlátozottan elérhető. Rendelje meg a amíg a készlet tart. Az Universe kiadásban elérhető pontos modelleket a letölthető szórólap tartalmazza, vagy érdeklődjön munkatársainknál:

SATA Universe szórólap