Keresés

Belépés

SATAjet X 5500 most ajándékokkal!

SATA grillmesterA pillanatnyi időjárás mellett ugyan hihetetlennek tűnik, de nincs már nagyon messze a következő grillszezon. A SATA tavaszi akciós ajándékokat viszont addig is, míg eljön az igazi kellemes időjárás, akár konyhájában is hasznosíthatja. Íme a részletek:

A SATAjet X 5500 jól ismert előnyös tulajdonságai:

Forradalmian új: az X fúvókák a porlasztást egészen új dimenzióba helyezik.
Észrevehetően csendesebb: az optimalizált áramlási viszonyok miatt az adott frekvenciákban jelentősen csökken a zajhatás
Egyéni: jól alkalmazkodik a különféle alkalmazási követelményekhez, mint például a festékrendszerek különböző tulajdonságaihoz, a klimatikus viszonyokhoz, és a felvitel módjához
Precíz: az optimalizát anyageloszlás következtében egységesebb szóráskép
Alacsony karbantartási igény: nem szükséges levegőelosztó betét, így tisztítása is egyszerűbb és gyorsabb
Hatékony: az optimalizált porlasztási tulajdonságok lehetővé teszik, hogy jelentős anyagmennyiséget takarítson meg ugyanazon korábbi alkalmazási mód mellett is

A SATAjet X 5500 tavasszal speciális promóciós ajánlattal vásárolható meg.

SATA grillezés

2023 április 11-től – amíg a készlet tart. Indítsa a tavaszt a SATA BBQ promócióval, és szerezze meg a stílusos BBQ kötényt, valamit az erős, innovatív és multifunkcionális, rozsdamentes acél BBQ csipeszt. Akár a következő kerti partin, akár kempingezéskor – a SATA BBQ készlettel tökéletesen készen áll majd.

A 100% pamutvászon kötény viaszolt bevonatú, és tűzálló. Az állítható nyakpánt műbőrből készült, fém fűzőkarikákkal és csatokkal van ellátva. A köténynek nagy mellzsebe és két oldalzsebe van, műbőr díszítéssel, valamint műbőr SATA márkajelzéssel.

A promóciós csomag tartalmaz még egy szálcsiszolt BBQ csipeszt is, amelyre két helyen SATA márkajelzés került lézergravírozással. Az innovatív, professzionális BBQ csipesz kötelező felszerelés minden önjelölt grillmester számára. Öt praktikus funkciót ötvöz egy eszközben - BBQ csipesz, húsvilla, üvegnyitó, grillrács tisztító és emelő - így tökéletes társ a sütögetés során.

Az akciós ajánlat a készlet erejéig tart - adja le rendelését mielőbb!

Az akció további részleteivel kapcsolatban olvassa el a letölthető szórólapot, illetve az akcióban elérhető pontos SATAjet X 5500 típusokról érdeklődjön munkatársainktól!

SATA szórólap