Keresés

Belépés

SATAjet X 5500 True Soul

SATAjet X 5500 True SoulBepillantás egy színes világba

A SATAjet X 5500 True Soul igazán inspiráló a maga vad, gyönyörű, és élénk dizájnjával.

Színes, képzeletszőtte motívumok, egyebek közt sárkányok, szépséges hölgyek, egzotikus halak, sasok, és egy koponya ékesíti a True Soul pisztolyt. – A híres amerikai airbrush művész, Leah Gall bepillantást enged saját sokrétű, színes életébe?

Leah Gall amerikai arbrush művész, a Finishline Design Inc. tulajdonosa. A legendás SATAjet 4000 B Heart & Soul, melyet Leah munkája díszített mintegy 10 évvel ezelőtt, már az egész világon inspirációt adott a fényezőknek. Az új pisztoly, melynek mintáiban a művész lelke tárul elénk, nemkülönben népszerű darab a gyűjtők körében, ugyanakkor a speciális kiadású SATAjetX True Soul teljes mértékben funkcionális, és alkalmas napi használatra a fényezőkabinban. Az alábbi videóban Leah Gall mutatja be a pisztolyt (angol nyelven):

 

 

Rendelje meg most saját speciális kiadású szórópisztolyát! A limitált, speciális kiadású SATAjet X 5500 True Soul 2021 szeptember 14-től elérhető - amíg a készlet tart.

Ez a speciális kiadású szórópisztoly a SATAjet X 5500 minden jelenlegi változatában, és a megadott fúvókaméretekben elérhető, HVLP és RP technológiával, I és O fúvókakészletekkel, nem digitális, és DIGITAL® opcióval is. A részleteket tekintse meg a letölthető szórólapon, vagy érdeklődjön kollégáinknál.

SATAjet X 5500 True Soul

A SATAjet X 5500 előnyei:

  • VOC-megfelelő atomizációs technológia – opcionálisan HVLP alacsony nyomású, vagy RP optimalizált magas nyomású technológiával
  • Digitális nyomásszabályzó a tökéletes színazonosság érdekében – már 20 éve!
  • Innovatív, sokoldalú kiegészítőként utólag beszerelhető digitális levegő mikrométer elérhető a standard szórópisztolyokhoz
  • Tökéletesen alkalmas az RPS tartályokkal történő használatra
  • Tartály gyorscsatlakozóval a gyors csere és egyszerű tisztítás érdekében
  • Gyors levegősapka csere, csupán egy csavarással
  • CCS színkódrendszerrel a szórópisztoly kényelmes azonosításához