Keresés

Belépés

Mirka termékcsalád a gondtalan hajózásért

Mirka Polarshine Marine hajóA Mirka új termékcsaládját a hajózás szerelmeseinek fejlesztette ki, hogy a tavaszi felkészülési időszak után gondtalanul élvezhessék a teljes szezont, a kifogástalan állapotát megőrző hajón.
A termékcsalád része egy mosókoncentrátum, egy hajósampon, egy kerámia védőbevonat, valamint egy tisztító- és befejező anyag is, hogy a felkészülés minden szakaszában segítse munkáját a Mirka Polarshine Marine termékcsalád. Az anyagok többféle kiszerelésben is elérhetők, így a professzionális felhasználók igényének is megfelelnek.

Polarshine Marine Deep Clean mélytisztító mosókoncentrátum

A hajótest és a vízvonal alatti terület hatékony megtisztítására kifejlesztett termék, amely könnyedén oldja akár a makacs szennyeződéseket is. Eltünteti a vízi növényzet általokozott foltokat, a különböző elszíneződéseket, rozsda okozta foltokat. Egyaránt használható gelcoat, műanyag, üvegszálas, festett, lakkozott, és minden saválló felületen.

 

Polarshine Marine Boat Wash hajósampon

Minden vízzel mosható felületen alkalmazható, kiváló minőségű hajósampon, amely alkalmas az érzékeny, pl alumínium és króm felületek tisztítására is. Nagy hatékonyságú felületaktív anyagokból álló összetétele oxidáló hatások nélkül távolítja el a makacs zsíros, olajos szennyeződéseket is, hígítva pedig nem távolítja el sem a viaszt, sem a bevonatot. Használata biztonságos a motortérben is. Biológiailag lebomló termék.

 

Polarshine Marine Shield kerámia védőbevonat

Víztaszító, magas fényű, ellenálló felületet hoz létre, amely megvédi a felületeket a környezetből származó káros hatásoktól, pl az UV sugárzástól, sós víztől, oxidációtótl, savas esőtől, madárürüléktől, és egyebektől. A létrejövő bevonat nanotechnológiájával taszítja a szennyeződéseketés ellenáll az erős mosószereknek a hajózási szezon végéig, így csak a szezont követően lesz csak szükséges alaposabb mosást végeznie.

 

Polarshine Marine Final Finish tisztító- és befejező anyag

Minden hajófelülethez biztonságosan használható szilikonmentes tisztító- és befejező anyag, amely hatékonyan eltávolítja a felületen maradt tisztítószer- és polírpaszta maradványokat, kormot, ujjlenyomatokat, és egyéb szennyeződéseket.

 

Mirka Polarshine Marine kit

 

A Polarshine Marine Shield és Marine Final Finish készletben is kapható, amely a termékeken kívül tartalmaz a munkához egy szivacsot, öt mikroszálas kendőt, és védőkesztyűt is.

 

További információkért, és a felhasználás részletes leírásáért töltse le a tájékoztató füzetet, illetve keresse kollégáinkat.