Keresés

Belépés

Bemutatjuk az IONSTAR antisztatikus pisztolyt

IONSTAR antisztatikus pisztolyAz IONSTAR antisztatizáló készülék, amely képes semlegesíteni a statikus feltöltődést, és így jelentős mértékben csökkenti a fényezési folyamat során a porzárványok kialakulását. A fényezés minőségét is javítja azáltal, hogy a semlegesített felületen a fémrészecskék elrendeződése ideálissá válik.
Az készülékkel történő kezelés után a felületek nem vonzzák tovább a port, ezért a termék tökéletes választás olyan helyzetekben, amikor a por általában nem kívánatos, vagy ha problémát okoz.

Az IONSTAR antisztatikus pisztoly sűrített levegős rendszerekben használható, amely vízleválasztót tartalmaz, és antisztatikus tömlővel van ellátva. A bemeneti nyomást 3-5 bar között kell beállítani, ideális esetben ez 4 bar. A felülettől 10-40 cm-re tartva a pisztolyt elvégezhetjük a felület antisztatizálását, amely ezt az állapotát kb 30 percig megőrzi, és ezalatt a következő munkafázis elvégezhető. A pisztoly használata rendkívül kényelmes, és hamar megszokható. A termék EX tanúsítvánnyal rendelkezik, karbantartási igénye kifejezetten alacsony, élettartama hosszú. A termék gyártó által igazolt élettartama 3000 óra, amely során végig azonos teljesítményt biztosít. Ebbe az élettartamba a tényleges használat ideje számít csupán bele, amely műhelyenként eltérő, de a becslések szerint egy 8 órás munkanapon csupán összesen 1-2 óra.

Mindezek mellett a termék ára rendkívül kedvező, így nagyon gyorsan megtérülő befektetés lehet a műhely számára.

További információkért töltse le a tájékoztatókat, ajánlatért pedig forduljon kollégáinkhoz!