Keresés

Belépés

Főoldali alsó

SATAjet X 5500 hangszóróval

A jól beállított tónus: SATAjet X 5500 ajándék hangszóróval!

Főoldali alsó 2022-03-30

SATAjet X 5500 hangszóróvalA SATA tavaszi akciójában most egy igazán stílusos JBL Bluetooth hangszórót kaphat ajándékba, ha vásárol egy SATAjet X 5500-as szórópisztolyt. Az akció április 4-től kezdődik, és a készletek erejéig tart!

Tovább
Mirka Galaxy group

Mirka Galaxy tavaszi akció

Főoldali alsó 2022-03-02

Mirka Galaxy groupA Mirka új és innovatív Galaxy csiszolóanyaga új önélező kerámiaszemcséjével, eltömődésgátló bevonatával és új Multifit™ elszívólyuk konfigurációjával egyesíti a hatékonyságot a hosszú élettartammal. A Mirka Galaxy egy univerzális termék, amely kiváló tömítődésgátló és porlepergető képességével egyaránt ideális lágy és kemény felületek csiszolására.

Márciusban és áprilisban most rendkívül kedvező, akciós áron próbálhatja ki a Mirka új termékét! Olvassa el a termék tulajdonságait, és az akció részleteit.

Tovább
Mirka Galaxy image

Galaxy: a Mirka új, csúcstechnológiájú csiszolóanyaga

Főoldali alsó 2022-01-31

Mirka Galaxy imageA Mirka forradalmian új, innovatív Galaxy csiszolóanyaga a hatékonyságot hosszú élettartammal ötvözi, amely egy új, önélező kerámiaszemcsének, az eltömítődésgátló bevonatnak, és az új Multifit lyukelhelyezésnek köszönhető.

Tovább
IONSTAR antisztatikus pisztoly

Bemutatjuk az IONSTAR antisztatikus pisztolyt

Főoldali alsó 2019-10-30

IONSTAR antisztatikus pisztolyAz IONSTAR antisztatizáló készülék, amely képes semlegesíteni a statikus feltöltődést, és így jelentős mértékben csökkenti a fényezési folyamat során a porzárványok kialakulását. A fényezés minőségét is javítja azáltal, hogy a semlegesített felületen a fémrészecskék elrendeződése ideálissá válik.
Az készülékkel történő kezelés után a felületek nem vonzzák tovább a port, ezért a termék tökéletes választás olyan helyzetekben, amikor a por általában nem kívánatos, vagy ha problémát okoz.

Tovább