Keresés

Belépés

Galaxy: a Mirka új, csúcstechnológiájú csiszolóanyaga

Mirka Galaxy imageA Mirka forradalmian új, innovatív Galaxy csiszolóanyaga a hatékonyságot hosszú élettartammal ötvözi, amely egy új, önélező kerámiaszemcsének, az eltömítődésgátló bevonatnak, és az új Multifit lyukelhelyezésnek köszönhető.

A Galaxy kerámiaszemcséit úgy alakították ki, hogy élesek maradjanak, mivel a csiszolási folyamat során újabb élek képződnek rajtuk. Ez lehetővé teszi, hogy a Galaxy teljes felületével folytatni lehessen a csiszolást. A kék kerámiaszemcsék különösen jól őrzik meg élességüket, így a Galaxy hosszú élettartamú, és gyors vágóképességű. A finomabb szemcseméretű csiszolóanyagok nyomait pedig különösen könnyű kipolírozni.

 Mirka Galaxy group

A Galaxy a Mirka új Multifit koncepció szerinti lyukelrendezésével rendelkezik. Az optimalizált lyukelhelyezésnek köszönhetően a Multifittel lehetővé válik az, hogy a gépre különösebb illesztés nélkül helyezzék fel a csiszolóanyagot. A perem kitűnő kopásállósága miatt az univerzális Multifit lyukrendszer tökéletes egyensúlyt teremt a hosszú élettartam és az optimális porelszívás között.

Az eltömődés megakadályozására a Mirka Galaxy speciális, portaszító bevonattal lett ellátva, továbbá az új Multifit lyukelrendezés speciálisan váltakozó lyukas területeket és tapadófelületeket foglal magában, amelyek irányítják, és elvezetik a a port a csiszolt területről.

 

Mirka Galaxy Multifit

 

A filmhordozós Mirka Galaxy termékvonal a durva 40-es szemcsemérettől a finom 2000-es szemcseméretig elérhető. A Mirka Galaxy lényegében univerzális termék, kitűnő eltömődésgátló tulajdonságának és porelszívó képességének köszönhetően ideális mind puhább és keményebb anyagokhoz, valamint különböző alapfelületekhez. Ennek eredményeképpen számos területen alkalmazható, az autóipartól a hajózási munkálatokon át a faiparig.

Mirka Galaxy applications

 

Az alábbi videón használat közben is megtekintheti a Mirka Galaxy csiszolóanyagot.

 

 

 

A termék műszaki leírását és az elérhető konfigurációkat az innen letölthető kiadvány tartalmazza.

 

Mirka Galaxy leaflet

 

A Mirka Galaxy termékekről további információkat szerezhet, ha kapcsolatba lép velünk online a kapcsolatfelvételi űrlapunk segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeinken:


Registrant Kolorit Kft. 9028 Győr, Pannónia u. 3., 30/959-9528, mirka@registrant.hu