Keresés

Belépés

Mirka Galaxy tavaszi akció

Mirka Galaxy groupA Mirka új és innovatív Galaxy csiszolóanyaga új önélező kerámiaszemcséjével, eltömődésgátló bevonatával és új Multifit™ elszívólyuk konfigurációjával egyesíti a hatékonyságot a hosszú élettartammal. A Mirka Galaxy egy univerzális termék, amely kiváló tömítődésgátló és porlepergető képességével egyaránt ideális lágy és kemény felületek csiszolására.

Márciusban és áprilisban most rendkívül kedvező, akciós áron próbálhatja ki a Mirka új termékét! Olvassa el a termék tulajdonságait, és az akció részleteit.

A Galaxy kerámiaszemcséit úgy alakították ki, hogy élesek maradjanak, mivel a csiszolási folyamat során újabb élek képződnek rajtuk. Ez lehetővé teszi, hogy a Galaxy teljes felületével folytatni lehessen a csiszolást. így a Galaxy hosszú élettartamú, és gyors vágóképességű. A Galaxy a Mirka új Multifit koncepció szerinti lyukelrendezésével rendelkezik. Az optimalizált lyukelhelyezésnek köszönhetően a Multifittel lehetővé válik az, hogy a gépre különösebb illesztés nélkül helyezzék fel a csiszolóanyagot. Az eltömődés megakadályozására a Mirka Galaxy speciális, portaszító bevonattal lett ellátva. A filmhordozós Mirka Galaxy termékvonal a durva 40-es szemcsemérettől a finom 2000-es szemcseméretig elérhető.

 

 

FIGYELEM! Az akció keretén belül vásároljon legalább 100 darabot a Mirka Galaxy csiszolóanyagból P80-P600 szemcseméretben, amelyhez így most rendkívül kedvező,

csupán 96,80 Ft+áfa/db akciós áron juthat hozzá!*

Az akció időtartama 2022 március 1. - 2022 április 30.

Töltse le innen az akció részleteit tartalmazó szórólapot! Részletes információkhoz juthat a termékről a Mirka Galaxyt bemutató bejegyzésünkből is. További kérdésekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat az elérhetőségeinken.

Mirka Galaxy szórólap

 A Mirka Galaxy univerzális termék, kitűnő eltömődésgátló tulajdonságának és porelszívó képességének köszönhetően ideális mind puhább és keményebb anyagokhoz, valamint különböző alapfelületekhez. Ennek eredményeképpen számos területen alkalmazható, az autóipartól a hajózási munkálatokon át a faiparig. Az elérhető konfigurációkért és egyéb műszaki adatokért töltse le ismertető anyagunkat!

Mirka Galaxy applications

 

*A termék eredeti listaára 176 Ft+áfa/db. Az akciós ár csak a fent megadott akciós feltételeknek megfelelő vásárlásokra vonatkozik, az akció érvényességi idején belül leadott rendelések esetén.