Keresés

Belépés

Új Baslac javítófényezési rendszer

Baslac logóPróbálja ki a Baslac hatékony, és egyszerűen használható javítófényezési megoldásait!

A Baslac hálózatában dolgozó képzett szakemberek segítséget és támogatást nyújtanak önnek bármilyen kérdés esetén, legyen az a termékek alkalmazásával, színekkel, vagy a műhelyben korábban használt rendszer lecserélésével kapcsolatos.

Baslac alaprétegek
A minőségi munka jó előkészítéssel kezdődik. A Baslac ezért alapozóválasztékával segít abban, hogy bármelyik Baslac fedőlakk és alaplakk számára tökéletes alapot készítsen.

Baslac fedőfestékek
A Baslac fedőfestékek megalkotásakor a legfontosabb szempont a minőség volt. A magas szárazanyag-tartalmú rendszer jó terülést, kitűnő fedést biztosít, emellett gyorsan szárad, kimagasló keménységgel és csiszolhatósággal rendelkezik. A színegyeztetés pontos eredményt ad, és többféle kolorisztikai eszköz teszi a folyamatot még egyszerűbbé.

Baslac alaplakkok & színtelen lakkok
A Baslac alaplakkok tökéletes megoldást nyújtanak uni, metál, és gyögyház színek esetében. Felvitelük egyszerű, és kiváló kolorisztikai támogatás érhető el hozzá. A Baslac alaplakkok tökéletes fedőképességgel rendelkeznek, és foltosodástól mentesek, hogy munkája eredménye a lehető legszebb legyen. A Baslac színtelen lakkok mindazokkal a kulcsfontosságú tulajdonságokal rendelkeznek amelyek a tökéletes fény eléréséhez szükségesek. Terülésük, tartósságuk kiváló, kitűnő a fényesség megtartó képessegük. A Baslac színtelen lakk rendszerek könnyen használhatók, és minőségiek.

 

Jobb színek
A vízbázisú Baslac 45 olyan átfogó kolorisztikai csomaggal rendelkezik, amely kiterjedt kolorisztikai adatbázist, részletes színezési táblázatot, illetve színkártyarendszert tartalmaz, így a színazonosítás egyszerűvé válik. A Baslac rendszerével gyors és pontos a színkeresés - ez bármely sikeres fényezőműhely alapvető igénye.

Jobb termékek
A Baslac költséghatékony, kiváló minőségű termékek választékával rendelkezik, amely minden professzionális javítófényezési igény ellátására tökéletes. A Baslac büszke rá, hogy olyan kedvező árú, egyszerűen használható rendszereket biztosít, amelyek mindig kiváló eredményt adnak.

Jobb költséghatékonyság
A Baslac kompakt kínálatában olyan minőségi termékek speciálisan kialakított választéka található, amellyel bármilyen professzionális javítófényezési igény megvalósítható. A Baslac a kevesebb hulladék, és a kiemelkedő anyagmegtakarítás révén mindig költséghatékony megoldást biztosít.

 

További információkért töltse le szórólapunkat!